Εκδηλώσεις 2007

18 Απριλίου 2013, 12:16 am
Published in Εκδηλώσεις
Read 139028 times

2007

 

Σάββατο 24 Νοεμβρίου ώρα και 19:00 στο κτίριο της Δημόσιας Βιλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί ομίλία με θέμα: 'Διατροφή και Υγεία' με ομιλήτρια την Γιατρό Παθολόγο κ. Αλεξανδρα Ευθυμιάδου - Γρίβα.     

 

 

 

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 7:00 η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, το βιβλιοπωλείο «Ιστός» και οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» πραγματοποίησαν την παρουσίαση του μυθιστορήματος του Άρη Μαραγκόπουλου με τίτλο  «Η μανία με την Άνοιξη»

 

 

Η ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Συγγραφέας: ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ

Εκδόσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κατηγορία: ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

Σελίδες: 413

ISBN: 960-442-644-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2007 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η προσέλευση του κοινού ήταν ικανοποιητική ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν Απαγγελίες- Μελοποίηση Ποιημάτων Νεοελλήνων Ποιητών.

       

 

   

 

 

 

 

 

 

 

     Συνδιοργάνωση:

     Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών

     Τοπικός Σύνδεσμος Φιλολόγων

          Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Γρεβενών

 

Την Δευτέρα  2 Απριλίου 2007 και ώρα 18:00 η Ανθούλα Λιάκου διαβάσε παραμύθια στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Την Τρίτη  17 Απριλίου 2007  στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης ο συγγραφέας Θοδωρής Παπαθεοδώρου παρουσίασε το παιδικό βιβλίο "Η χαμένη σφραγίδα του αυτοκράτορα Ιουστινιανού", των εκδόσεων Ψυχογιός σε παιδιά δημοτικού που επισκέφτηκαν το χώρο της Βιβλιοθήκης,τις πρωινές ώρες,με τη συνοδεία των δασκάλων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, 2 Απριλίου 2007, σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Γρεβενών.

Το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα  του Δημαρχείου,η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Γρεβενών διοργάνωσε την παρουσίαση  του βιβλίου του Δημήτρη Μάρτου ''Αθήνα πρωτεύουσα του ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,πολιτική ιδεολογία και χώρος'' Από το βιβλίο πηγάζει η πρόταση ''Από τον Αθηνοκεντρισμό στην περιφερειακή συγκρότηση της Ελλάδας''.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι :

Δημήτρης Μάρτος : Δρ.Πολεοδομίας-Χωροταξίας-Περ.Ανάπτυξης

Αγάπιος Γαβριηλίδης : Δρ.Ιατρός Πνευμονολογίας

Ηλίας Θεοδωρίδης : Ιατρός Καρδιολόγος

Νίκος Παράσχος : Δικηγόρος

Την παρουσίαση συντόνισε ο προϊστάμενος της Βιβλιοθήκης Σίμος Ζαγκανίκας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Νομαρχίας Γρεβενών, ημερίδα με θέμα: "Η Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου", με ομιλητή τον Λάζο Τερζά (ηθοποιό). Στην λύρα και το τραγούδι ήταν οι: Χριστοφορίδης Γιώργος, Τσεπίδης Νίκος, Τσεπίδης Βασίλης, Σπυριδόπουλος Μανώλης, Ορφανίδης Κώστας, Σιδηρόπουλος Κώστας, Ζουρνατζίδης Στέλιος και Νάκας Χρήστος. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Γρεβενών και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο 02 Ιουνίου 2007 και ώρα 19:00, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών,διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την παρουσίαση του βιβλίου :

 '' Της ζωής μου το παιχνίδι - Γιώργος Κούδας ''

 

με κείμενο και έρευνα του Κώστα Δ. Μπλιάτκα

 

 ...η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Νομαρχίας Γρεβενών

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο  15 Δεκεμβρίου ο Νεοκλής Σαρρής στα Γρεβενά

 

 ΣΑΡΡΗΣ

 

 

 

TZIOLAS PRO           TZIOLAS AFIS

Rate this item
(0 votes)